torstai 28. helmikuuta 2013

Hallituksen esittelyä: Internetvastaava Anni Laine

Hallituksen esittelyvuorossa tänään on internetvastaava Anni, joka on Jannican ohella esimerkki siitä, että lapsiperheessä ei välttämättä tarvita vaunuja laisinkaan.

* * *

Heippa!

Olen Anni Laine ja toimin hallituksessa internetvastaavana. Yhdistystoimintaan päädyin mukaan vähän vahingossa, mutta viime vuonna sain jo huomata, että Kantoliinayhdistyksen toiminnassa mukana oleminen on palkitsevaa. Hienointa on huomata, että kantaminen kiinnostaa ja tapahtumissa voi konkreettisesti auttaa muita kantovälineen valinnassa tai niiden käytössä. Aina tulee yhtä hyvä mieli, kun voi olla hyödyksi!

Keväällä 2010 syntyneelle lapsellemme ei koskaan hankittu vaunuja. Kun jälkeenpäin mietin asiaa, tajuan, että kantoliinailun siemen kylvettiin jo vuosia ennen kuin edes suunnittelimme lapsia, kun vierailimme ulkomailla asuvan tuttavan luona, ja heillä vauva kulki trikooliinassa joka paikkaan. Vuosien varrella taisin jostain imeä pikkuhiljaa enemmänkin tietoa liinailusta, ja esikoista odottaessa oli jo itsestään selvää, että yritetään pärjätä ensisijaisesti liinalla ja mietitään vaunujen hankkimista sitten, jos se tuntuu tarpeelliselta. No, eipä koskaan tuntunut.

Liinailun aloittaminen trikooliinalla ei ollut vaikeaa, mutta ilman kantoliinatukihenkilöitä ja aktiivisen liinailuyhteisön tukea en ehkä olisi jatkanut kantamista vauvaiän jälkeen. Nyt kolmevuotias lapsi enää harvoin haluaa liinaan, mutta kantaminen on edelleen itselleni niin olennainen osa vanhemmuutta, että yhdistyshommissa jatkaminen oli minulle päivänselvä päätös. Kantaminen kannattaa!

* * *

Nyt ovat vihdoin Kantoliinayhdistyksen jäsenmaksut tälle vuodelle liikenteessä. Jos olet jäsen, saat sähköpostiin jäsenmaksutiedot pian, ellet ole jo saanutkin. Maksamalla jäsenmaksut tuet toimintaamme ergonomisen kantamisen edistämiseksi Suomessa!

Jatkamme myös helmikuun jäsenarvonnan osallistumisaikaa – Ipanaisen lahjakortin arvonnassa ovat mukana kaikki vuoden 2013 jäsenmaksun perjantaihin 8.3. mennessä maksaneet. Vielä ehdit liittyä jäseneksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti