keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tervetuloa Kantajat -yhteisöön!

Tervetuloa tutustumaan tuoreeseen Kantajat-yhteisöön!

kantajat.ning.com

Kantajat on tänä vuonna käynnistetty verkkoyhteisö, joka on tarkoitettu kaikenlaiselle ergonomisen kantamisen keskustelulle. Täällä voit tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdistyksen tapahtumia, lisätä ja katsoa videoita suosikkisidonnoistasi, pitää kantamisaiheista blogia, ottaa yhteyttä tukihenkilöön, etsiä muita kantamisesta innostuneita omalta alueeltasi ja paljon muuta!

Kantajia voit lukea rekisteröitymättä, ja keskusteluun pääset osallistumaan kun rekisteröidyt omalla nimelläsi (tai etunimellä ja sukunimen alkukirjaimella) palveluun mukaan.

Tällä hetkellä pinnalla Kantajissa:

Sidontaharjoitusnukeista tehdään yhteistilaus, eli jos olet haaveillut omasta harjoitusnukesta, niin käy lukemassa lisää!

Kantajat-yhteisölle mietitään kovasti myös alaotsikkoa, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy. Käy ketjussa ehdottamassa oma ideasi ja lukemassa muiden ehdotukset.

Kantajissa toimitaan paljon ryhmien kautta – käy katsomassa, onko sinun paikkakunnallesi jo perustettu oma ryhmä, liity mukaan tapahtumasuunnitteluryhmiin tai perusta vaikka kokonaan uusi ryhmä ja kutsu ystäviä mukaan!

Kantajien tapahtumakalenteri kertoo kantamisaiheiset tapahtumat ympäri maan. Käy katsomassa, onko omalla alueellasi tulossa tapahtumia. Jos olet itse pitämässä kantoliinaesittelyä tai kantoliinakahvilaa, voit käydä lisäämässä tapahtuman kalenteriin. Tai mikset kävisi hakemassa ideoita, mitä voisitte järjestää omalla alueellasi?

Tervetuloa tutustumaan Kantajat-yhteisöön – tehdään tästä yhdessä kantamisen aarreaitta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti