perjantai 22. helmikuuta 2013

Hallituksen esittelyä: Lainaamovastaava Salli Tuominen


Tänä vuonna hallituksessa useampaakin tehtävää hoitaa kaksi ihmistä. Tapahtuma- ja tukihenkilövastaavien lisäksi myös lainaamovastaavia on kaksi, ja tänään tutustumme heistä Salliin.Heippa,

olen Salli Tuominen ja kannettavani on helmikuun lopussa yksi vuotta täyttävä poikani.  Olen tänä vuonna  toinen Kantoliinayhdistyksen lainaamovastaavista.

Kantaminen ja liinan osto olivat mielessäni koko odotusajan.  Liinan osto kuitenkin jäi tiedonpuutteen takia. Poikani synnyttyä mietin usein liinan ostoa, koska poika ei viihtynyt vaunuissa ja kaipasi koko aika läheisyyttäni. Ensimmäiset kuukaudet kannoinkin vauvaa käsilläni ja tankkasimme läheisyyttä pötkötellen vauva rinnalla. Kuten arvata saattaa kotityöt ja oma syöminenkin jäi, koska en halunnut laskea vauvaa itkemään sitteriin tai lattialle.

Kerran kerhossa käydessämme eräs äiti lupautui lainaamaan minulle trikooliinaa. Se tunne kun sain vauvan liinaan ja poika rauhoittui sillä sekunnilla ja nukahti, oli aivan ihana. Nyt minulla oli keino pitää vauva lähellä ja sain samalla itse tehtyä ruokaa ja kotihommia. Ostin saman tien kyseisen trikooliinan tältä äidiltä. 

Poikani ollessa noin neljän kuukauden ikäinen otin yhteyttä ystäväni kanssa kantoliinatukihenkilöön. Tukihenkilö neuvoi meitä eri ergonomisten kantovälineiden käytössä. Ihastuin heti kudottuihin liinoihin ja sillä tiellä ollaan tällä hetkellä. Ajatus lapsen lähellä pitämisestä ja kauniista liinoista sai kantamisesta harrastuksen itselleni.

Loppusyksystä 2012 perustin liinalainaamon Lahteen.  Yhdistyksen toimintaan halusin mukaan, koska haluaisin auttaa mahdollisimman monia vanhempia ja lapsia saamaan sen saman tunteen lasta kantaessa, minkä me saimme poikani kanssa kun ensimmäisen kerran kokeilimme liinaa. Tänä päivänä kantaminen on meille tapa liikkua paikasta toiseen helposti, mutta ennen kaikkea se on meille tapa olla toistemme lähellä missä tilanteessa ja paikassa vain. 
Ihania kantamishetkiä!

-Salli-

* * *

Jäsenkampanja jatkuu vielä helmikuun ajan! Käy yhdistyksen sivuilla lukemassa, oletko jo mukana Ipanaisen lahjakortin arvonnassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti