lauantai 5. tammikuuta 2013

Uusia tuulia ja suuria suunnitelmia

Hyvää uutta vuotta 2013 Kantoliinayhdistyksestä!

Uusi hallitus käynnisti uuden vuoden kokoustamalla tänään ensimmäistä kertaa. Tunnelma oli välitön ja innostunut – osittain siksi, että kokouksessa oli läsnä hallituksen jäsenten lisäksi myös neljä enemmän tai vähemmän liikkuvaista liinavauvaa.

Uudessa hallituksessa on sekä edelliseltä kaudelta jatkavia että uusia jäseniä. Alkuvuoden aikana esittelemme hallitusta blogissa tarkemmin, kun jokainen hallituksen jäsen pääsee vuorollaan kertomaan omasta kantamisen taipaleestaan ja tulevaisuuden visioistaan.

Visioista puheenollen – niitä uudella hallituksella riitti. Tulevan kauden tavoitteena on edelleen lisätä ergonomisen kantamisen tietoa ja osaamista ympäri maata. Nyt kolmatta toimintavuottaan aloittava Kantoliinayhdistys on nuoresta iästään huolimatta saanut jo hienosti näkyvyyttä, ja edellisten hallitusten tekemän työn pohjalta on hyvä jatkaa eteenpäin.

Jäsenille haluamme tarjota yhä parempia tapoja tehdä yhdistyksen kanssa yhteistyötä, pitää yhteyttä, ja saada tukea ja apua sekä kantamisessa että ergokantamisen ilosanoman levittämisessä. Suurelle yleisölle järjestettävät, kantamiseen rohkaisevat ja perehdyttävät tapahtumat ovat myös edelleen keskeisessä roolissa tulevan kauden aikana. Lisäksi vuoden 2013 aikana pyrimme kehittämään luontevia tapoja tehdä yhteistyötä kantoliina-aktiivien kanssa ympäri Suomen, vaikka hallitustoiminta keskittyykin Etelä-Suomeen. Vuoden keskeisiä perinteisiä tapahtumia ovat kevään Lapsimessut Helsingissä ja syksyn kansainvälinen Kantoliinaviikko ympäri maan.

Nyt onkin teillä, armaat jäsenet, loistava tilaisuus vaikuttaa. Millä tavoin me voisimme olla teille läsnä, tukena ja apuna kantamisessa tai muiden innostamisessa? Mitä sinä kaipaat yhdistykseltä? Kerro kommenteissa tai Facebookissa ja auta meitä tekemään vuodesta 2013 Kantoliinayhdistyksen historian huikein vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti