lauantai 10. marraskuuta 2012

Uutisia ja muistutuksia marraskuuhun

Pikatiedotuksia ja uutisia kantoliinamaailmasta!

Liittymisetu uusille yhdistyksen jäsenille!


Oletko jo Kantoliinayhdistyksen jäsen?

Jos et ole vielä liittynyt, tai joku tuttavasi pohtii liittymistä, nyt on loistoaika ryhtyä jäseneksi. Marras- ja joulukuun 2012 aikana liittyneet saavat yhdellä jäsenmaksulla jäsenyyden vuoden 2013 loppuun asti. Liittymisohjeet täällä!

Lahdessa uusi lainaamo!


Kantoliinayhdistyksen Heinolan lainaamo muutti Lahteen ja sai uudet, säpäkät blogisivut! Käy tutustumassa Lahden kantovälinelainaamoon, jätä terveiset kommentteihin ja tutustu lainaamon valikoimaan!

Muut Kantoliinayhdistyksen alaiset kantovälinelainaamot löydät yhdistyksen sivuilta.

Muista heijastin ja liukuesteet!


Marraskuussa tulee aikaisin myöhä ja pakkasella on liukasta. Tämä ikiaikainen totuus kannattaa pitää mielessä myös kantaessa – varustaudu olosuhteiden mukaan! Kenkiin kiinnitettäviä liukuesteitä on monenlaisia, ja niitä saa mm. suutareista, suurista päivittäistavarakaupoista ja tietysti monista nettikaupoista.

Myös heijastimiin kannattaa panostaa. Narusta roikkuvan heijastimen voi kietaista solmulla tai parilla kantovälineen hihnaan tai liinanolkaimeen, niin et tarvitse edes hakaneulaa. Monista apteekeista saa lisäksi heijastinteippiä, jota voit teippailla takin hihoihin, lapsen haalariin tai vaikka kantorepun hihnoihin.

Tukihenkilöpäivä ja yhdistyksen syyskokous


Yhdistyksen syyskokous järjestetään lauantaina 24.11.2012 Jyväskylässä, päiväkoti Aarresaaren tiloissa (Toritie 22, 40520 Jyväskylä) klo 16.30 alkaen. Samassa tilassa pidetään päivällä yhdistyksen kantoliinatukihenkilöiden koulutuspäivä.

Syyskokouksesta tulee sähköpostitse kokouskutsu kaikille yhdistyksen jäsenille. Kokouksessa muun muassa valitaan yhdistyksen hallitus vuodelle 2013.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet Kantoliinayhdistyksen nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti