tiistai 25. syyskuuta 2012

Kansainvälinen kantoliinaviikko – Carrying on traditions

KANSAINVÄLINEN KANTOLIINAVIIKKO 8-14.10.2012

Kansainvälistä kantoliinaviikkoa juhlistetaan myös Suomessa lokakuun toisella viikolla. Tämän vuoden kantoliinaviikon teema on "Carrying on traditions", eli Perinteet kantavat.

Ympäri maailmaa, kulttuurista toiseen, kantoliinat ja kantaminen ovat olleet luonteva tapa kuljettaa lasta jo kauan ennen lastenrattaiden keksimistä. Tässä Suomen valokuvataiteen museon blogikirjoituksessa parin vuoden takaa on mielenkiintoista asiaa ja kuvia perinteisistä tavoista kantaa lasta.

Perinteet voivat olla myös sukujen ja perheiden ihan omia juttuja. Onko sinun perheelläsi joku oma kantamisen perinne? Onko joku kantoväline kulkenut sukupolvelta toiselle, tai oletko kantanut samalla liinalla useammalla vuosikymmenellä? Onko samassa kantovälineessä nukutettu sisarukset, serkukset tai parhaat kerhokaverit?

Jos haluat tarinasi esille, kerro se kommenteissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedottaja at kantoliinayhdistys piste fi. Julkaisemme osan tarinoista blogissa kantoliinaviikolla otsikolla "Perinteet kantavat", ja mahdollisesti myös verkkosivuillamme kohdassa Kokemuksia kantamisesta. Liitä mukaan nimimerkki, jolla tarinan saa julkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti