perjantai 21. syyskuuta 2012

Kantoliinapäivä 13.10. Helsingissä

Kansainvälisen kantoliinaviikon loppupuolella, lauantaina 13.10., järjestetään Helsingissä (Kääntöpaikalla, Intiankatu 1) Kantoliinapäivä klo 11-18. Siinä missä kantoliinaviikon yleisenä tavoitteena on yleinen kantamisen näkyvyyden lisääminen, tiedon jakaminen ja aloituskynnyksen madaltaminen, Kantoliinapäivä tarjoaa mahdollisuuden nimenomaan kantoliinojen ihasteluun ja ihmettelyyn.

Kantoliinavalmistaja Didymoksen toimitusjohtaja Tina Hoffmann aloittaa tapahtuman esittelemällä kuvin ja sanoin kantoliinan syntyprosessia. Moni liinaharrastaja on liinailu-uransa aikana omistanut ainakin yhden Didymoksen liinan, ja Kantoliinapäivässä on mahdollisuus päästä näkemään, mistä kyseiset liinat ovat maailmalle lähteneet.

Lounaan jälkeen osallistujat pääsevät näkemään ja kuulemaan kantovälineiden syntyprosessista kotimaisesta näkökulmasta, kun WohweliWrapsin Laura kertoo kantovälineiden tekemisestä, materiaaleista, tekniikoista ja muista mielenkiintoisista seikoista. Loppuiltapäivä kuluu kantoliinoja vertailtaessa – täydellinen tilaisuus tutkia muun muassa kudonnat, materiaalit ja kesyyntymisasteet asiantuntevassa seurassa.

Tilan rajoitusten vuoksi mukaan mahtuu 35 ensimmäistä sitovasti ilmoittautunutta. Sylivauvat (alle 1v) ovat tervetulleita mukaan, mutta isompien lasten mahdollisesta mukaantulosta on hyvä ottaa yhteyttä Kantoliinayhdistykseen ennen ilmoittautumista. Tilaisuus on maksuton. Voit halutessasi ilmoittautua mukaan myös alustavasti, jolloin otamme sinuun yhteyttä ilmoittautumisajan päättyessä mikäli tilaisuuteen on vielä sitovasti ilmoittautuneiden lisäksi paikkoja.

Ilmoittautuminen on auki 1.10.2012 asti tai niin kauan kuin tilaa riittää. Halukkaille tilaamme yhteisen kasvislounaan, joka maksetaan etukäteen. Voit halutessasi osallistua lounastilaukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Kantoliinayhdistyksen jäsenille lounaan hinta on 4€ ja ei-jäsenille 6€. Iltapäivällä paikan päältä voi ostaa kahvia ja leivonnaisia Kantoliinayhdistyksen kannatuskahvilasta.

Lisätietoja ja tiedustelut osoitteesta tiedottaja at kantoliinayhdistys piste fi.

Ilmoittautuminen päättynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti