keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kantoliinayhdistyksen kesäkuulumisia ja syksyn uutisia

Syksy on saapunut, ja syksyn myötä myös Kantoliinayhdistyksen toiminta pyörähtää taas käyntiin.

Kevään lopuksi yhdistys järjesti sidontatyöpajan Helsingissä, ja kävijöitä oli kymmeniä. Myös moni kantoväline sai tapahtumassa uuden kodin, koska sidontatyöpajan yhteydessä järjestettiin kantovälinekirpputori.

Kesän aikana Facebookiinkin syntyi Kantovälinekirppis -ryhmä. Ryhmän kautta yksityiset ihmiset voivat myydä käytettyjä ergonomisia kantovälineitään. Ostajien on helppo selata kantovälinevalikoimaa, sillä kuvalliset myynti-ilmoitukset on jaoteltu ryhmiin sen mukaan, onko kyseessä esimerkiksi kudottu kantoliina, rengasliina, tai kantoreppu.

Kantoliinayhdistyksen hallitus piti muutaman kokouksen kesän aikana. Kokouksissa valmistauduttiin syyskauteen, suunniteltiin toimintaa sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä, ja maalailtiin yhdistyksen tulevaisuudenkuvia.

Tulevana syksynä yhdistyksen suurin tapahtumapanostus keskittyy kansainväliseen Kantoliinaviikkoon 8.-14.10.2012. Suunnitteilla on mm. sidontatyöpajoja ja liinaharrastajien Kantoliinapäivä 13.10.2012. (Linkki vie yhdistyksen nettisivuille, jossa on lisätietoa ja ilmoittautumislomake – myös blogiin tulossa lisätietoa tapahtumasta!) Jos haluat perhekerhoon tai muuhun tapahtumaan kantoliinaesittelijää kantoliinaviikolle, ota yhteyttä yhdistykseen niin katsotaan, löytyykö alueeltasi tukihenkilöä!

Kantoliinatukihenkilöt ovat ihan tavallisia vanhempia, jotka haluavat auttaa muita perheitä kantamisen alkuun. Syksyn aikana pidetään myös kantoliinatukihenkilöpäivä, jossa tukihenkilöt pääsevät tapaamaan toisiaan, vaihtamaan ajatuksia kantamisesta ja tukihenkilönä toimimisesta, ja kuuntelemaan aiheeseen liittyvää asiantuntijaluentoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti