maanantai 8. lokakuuta 2012

Kantoliinaviikko: Hurraahuutoja ja uusia haasteita


Kansainvälinen kantoliinaviikko käynnistyy tänään! Tapahtumia järjestetään ainakin Turussa, Jyväskylässä, Forssassa, Kirkkonummella, Lahdessa ja Helsingissä. Käy katsomassa myös Kantoliinaviikon Facebook-sivu ja liity mukaan! Kantoliinayhdistys on liinaviikon virallinen osallistuja, official celebrating organisation. Käy tunnelmoimassa Babywearing Internationalin sivuilta juhlatunnelmaa ympäri maailmaa!

Kantoliinaviikon haaste

Perinteet saavat alkunsa siitä, että uskaltaa kokeilla jotain uutta. Kantoliinaviikko on loistava aika kokeilla uusia juttuja kantamisen suhteen, jos niistä vaikka tulisikin uusia perinteitä. 

Oletko odottanut sopivaa aikaa kokeilla kantovälinettä? Mietitkö, pitäisikö ottaa kantoväline vaunujen alakoriin mukaan kaiken varalta? Oletko halunnut ottaa yhteyttä kantoliinatukihenkilöön, käydä kuuntelemassa liinaopastusta, testata uutta sidontaa, kokeilla kantamista lonkalla tai selässä? Tanssia vauva liinassa, liinaimettää, nukuttaa taapero selkäkyytiin, kantaa kahta lasta tandemina? 

Tällä viikolla on loistava aika juuri siihen. Kerro kommenteissa tai Facebook-tapahtuman seinällä, mitä uutta kokeilit ja miltä tuntui! Jos et keksi, mitä voisit kokeilla, kerro tilanteestasi niin muut lukijat voivat ehdottaa jotain uutta kokeiltavaksi. Tai käy lukemassa 4 tapaa levittää kantamisen ilosanomaa, jos sieltä vaikka tulisi ideoita.

Minkä uuden perinteen teidän perheenne aloittaa tällä viikolla?

Voit edelleen myös lähettää kertomuksia perheenne kantamisperinteistä osoitteeseen tiedottaja at kantoliinayhdistys piste fi. Kerro tarinasi, saatat inspiroida muita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti