lauantai 16. huhtikuuta 2011

Julistamme avatuksi logokilpailun!

Etsimme vastaperustetulle yhdistyksellemme raikasta ja puhuttelevaa logoa, joka ilmentäisi yhdistyksen luonnetta sekä lapsen kantamista ja/tai lähelläpitämistä.

Logon tulisi toimia värillisenä ja mustavalkoisena sekä pieni- että suurikokoisena.

Sen tulisi toimia sekä yhdistyksen suomen- että ruotsinkielisen nimen sekä näiden yhdistelmän kanssa. Nimet ovat: Kantoliinayhdistys ry, Bärsjalföreningen rf ja Kantoliinayhdistys - Bärsjalföreningen rf.

Logoa on tarkoitus käyttää niin painetussa materiaalissa kuin esimerkiksi yhdistyksen kotisivuillakin.

Kilpailuun osallistutaan palauttamalla sekä värillinen että mustavalkoinen logoehdotus (tai www-linkki, jossa logo sijaitsee) liitteenä osoitteeseen kantoliinayhdistys[a]gmail.com (korvaa [a] @-merkillä) 15.5.2011 mennessä. Kirjoita sähköpostiin aiheeksi "logokilpailu". Kilpailuun voi osallistua vain sähköisessä muodossa olevalla kuvalla. Kuvan tulee olla hyväresoluutioinen ja kooltaan tulostettuna vähintään 15x15 cm. Logoon tulee olla liitettynä vähintään yksi nimivaihtoehdoista joko Kantoliinayhdistys ry tai Bärsjalföreningen rf tai Kantoliinayhdistys ry - Bärsjalföreningen rf. Esimerkiksi niin, että mustavalkoinen versio on toteutettu yhden nimen kanssa ja värillinen kahden nimen kanssa. Liitä sähköpostiin mukaan myös nimesi ja yhteystietosi.

Kantoliinayhdistyksen asettaman raadin valitsemat parhaat logoehdotukset ovat yhdistyksen Facebook-sivustolla osoitteessa http://www.facebook.com/kantoliinayhdistys nähtävissä ja kommentoitavissa 16.5.-25.5. välisen ajan. Kuvien yhteydessä ei julkaista tekijöiden nimitietoja. Voittajan valitsee Kantoliinayhdistys ry:n asettama raati 31.5.2011 mennessä.

Kantoliinayhdistys pidättää oikeuden käyttää ja muokata kaikkia saamiaan kilpailutöitä tarpeen mukaan.

Voittajalogon suunnittelija saa palkinnoksi liukuvärjäyksen omaan kantoliinaansa tai muuhun valitsemaansa vastaavanlaiseen vaaleaan luonnonmateriaalia olevaan kankaaseen tai esimerkiksi vaatteeseen. Liukuvärjäyksen tekee Sanni Aalto. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Lisätietoja saa tarvittaessa yhdistykseltä sähköpostitse osoitteesta kantoliinayhdistys[a]gmail.com (korvaa [a] @-merkillä)

Luovuutta ja innovatiivisuutta logon suunnitteluun!

Terveisin Kantoliinayhdistys ry - Bärsjalförening rf hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti