lauantai 24. maaliskuuta 2012

Voita liput lapsimessuille!

Kantoliinayhdistys on mukana Lapsimessuilla 27.-29.4. 2012 yhteistyössä Babyidean, Liinalapsen ja Ipanaisen  kanssa.

Olemme niin iloisia tästä, että päätimme arpoa kymmenen 15€ arvoista aikuisten lippua lapsimessuille kaikkien Kantoliinayhdistyksen jäsenten kesken.

Messulippujen arvontaan osallistut yksinkertaisesti; olet jäsen (maksanut jäsenmaksusi 13.4. 2012 mennessä), ja olet mukana.
Jos et vielä ole jäsen, liittymällä nyt heti ennätät vielä osallistua arvontaan, joka suoritetaan 18.4. 2012. Postitamme liput voittajille.
Jäseneksi liittymisen ohjeet löydät täältä :)

Aurinkoisin terveisin
Kantoliinayhdistyksen hallitus

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Löytyykö sinulta kantoliinakuvia tai tarinoita?

Kantoliinayhdistys etsii kantamiseen liittyviä tarinoita ja valokuvia.
Ihania hetkiä kantaen, tarinoita siitä, miten liina pelasti päivän, tai kuvia siitä, kun lapsi päättikin tehdä liinasta majan. Tai niitäkin hetkiä, kun mikään liinasidonta ei tuntunut onnistuvan, ja sekä kantajalle, että kannettavalle tuli hiki tai hihitys.

Tyyli ja teksti vapaa, otamme monenlaiset tarinat ja kuvat mielellämme vastaan!

Kuvia ja tekstejä on tarkoitus käyttää esimerkiksi täällä kantoliinayhdistyksen blogissa, fb-sivuilla ja vielä rakenteilla olevilla verkkosivuilla, ja myös mahdollisesti esite-tai julistemateriaaleissa.
Lähettämällä valokuvia tai tekstejä annat kantoliinayhdistykselle oikeuden käyttää tai muokata niitä aiheeseen liittyviin tarkoituksiin.

Voit lähettää kuvat tai tarinat osoitteeseen kantoliinayhdistys at gmail piste com

Kantoliinatukihenkilöt

Kantoliinayhdistys on julkaissut päivitetyn listan kantoliinatukihenkilöistä.
Lista löytyy täältä :)

Tukihenkilöt ovat vapaaehtoisia, jotka haluavat auttaa kantamiseen ja kantovälineisiin liittyvissä pulmissa, ja tarvittaessa osaavat opastaa eteenpäin, mikäli heillä itsellään ei ole kokemusta vaikkapa jostain tietystä kantovälineestä.

Jos tahdot omat tietosi listalle, tai olet kiinnostunut aiheesta, mutta vielä epävarma, ota yhteyttä kantoliinayhdistyksen sähköpostiin :)